Cast | Info | Songs | Watch | Blog


PACK


Lauma

Alkuperäinen Hopeanuoli!musikaali –työryhmä koostui 21 esiintyjästä sekä neljästä tukihenkilöstä, joilla ei ollut nimiroolia näytelmässä. Vuoden 2012 esitystä varten lauma kasvoi uusilla esiintyjillä sekä tekniikkatiimillä. Animeconin työryhmän koko kasvoi jopa 34:än.


"I will hold the memory of you, my friend, in my heart forever."

Rewe “KIERIVÄ SPANIELSIRPPI!~”


Status: Pack leader
Role/s: Smith
Also: sanoittaja, käsikirjoittaja, graafikko, koreografi jne.

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Katsoimme ystäväni Saaran kanssa Hopeanuolen leikkaamattoman version maratonina. Lauleskelimme alku- ja lopputunnarin yrittäen sovittaa subbeja jotenkin kappaleeseen sopivaksi, koska se oli meistä hauskaa ja kuulosti aivan järjettömältä. Kerroimme tästä kämppikselleni Kiralle, kun hän palasi kotiin jenkeistä. Tästä syntyi idea musikaalista, jota lähdimme innolla toteuttamaan. Tosin oikeasti toimivilla sanoituksilla! ;D

Likes: Dr.Pepper, kauhuelokuvat, South Park, Pokémon, Hopeanuoli, kahvi, tee, makeiset, piirtäminen, luovuus, mielenkiintoiset ihmiset, Runo (koirani), eläimet, NintendoDS, valokuvaaminen, ihana torkkupeittoni (johon voi piiloutua!), yllättävien asioiden tekeminen ja niiden toteuttaminen
Dislikes: turha valittaminen, ajanpuute, ahdasmielisyys, omenat ja banaanit sellaisenaan, Liptonin Yellow Label tee

Lauman sanojen mukaan:
“Mahdottoman hyvä pitämään lauman kasassa vaikka se ei aina olekaan ollut helppoa. Luova ja avarakatseinen, kannustava ja ennakkoluuloton, antaa kaikkensa yhteisen tavoitteen hyväksi ja saa muut tekemään samoin.”


Dino


Status: A new member of pack
Role/s: (Animecon) John


Elina “Jos sinua kiinnostaa~”


Status: A member of pack
Role/s: Kōga, (Tracon) Kisaragi

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Varmaa Reweltä kuulin ja sitten jotenkin vain hain mukaan jostain oudosta syystä jota en edes muista :'D

Likes: Animu/manga, jäätelö, sipsit, pepsi, riehuminen, musiikin kuuntelu, piirtely, kaverit, cosplay, pokémon, beyblade, leipominen yms.
Dislikes: yaoi/shonen-ai, angst, vakavuus, siivoaminen, inspiraation puute, paprika, juusto yms.

Lauman sanojen mukaan:
“Lauman ikuinen pirteä, leikkisä, huoleton ja onnellinen animehörhö. Innostuu spontaanisti monista ideoista. Aina vain hymyileväinen tyttö, jonka läsnäolo piristää.”


Euva “Vuf.~”


Status: A member of pack
Role/s: Cross
Also: Akakabutopuku-vastaava

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Ihan sattumalta, vai liekö ollut itse kohtalolla tassunsa pelissä, päädyin eräänä päivänä kurkistamaan vanhaa sähköpostiani, jota en aikoihin ollut enää käyttänyt. Roskapostien joukossa oli ilmoitus viestistä IRC-Galleriassa, vieläpä aika tuore. "Ai niin tämä, vieläkö tunnukseni toimii? Mistä lähtien he ovat alkaneet lähettää ilmoituksia sähköpostiin uusista viesteistä? Mikähän viesti siellä on...?" Viesti oli puolitutuksi tai kaverin kaveriksi luokiteltava Reweltä: "Pitkästäaikaa! Mietin vain että jos kiinnostaa ni Hopeanuoli!musikaali (Muut) ja @ facebook as well jne :D" Eipä minun tarvinnut juuri tätä pidemmälle lukea kun sana "Hopeanuoli" oli mainittu. Mukana ollaan! Kerran kyse oli esityksestä, ehkäpä jokin taustahauvan rooli ja yleinen avustaja kävisivät minulle... Monen mutkan päästä päädyin sitten olemaan Cross, mutta se onkin jo toinen tarina.

Likes: Hopeanuoli, Muumit, koirat, sudet, muut koiraeläimet ja eläimet yleensä, sarjakuvat, animaatiosarjat ja -elokuvat, äänikirjat, piirtäminen ja muu taiteilu, näpertäminen, netti, keskustelufoorumit, herkut ja ruoka yleisesti, söpöt asiat, loma ja löhöily, kevät, kesä ja lämpö
Dislikes: Eläinten huono kohtelu, luonnon kuormittaminen ja luonnonvarojen tuhlaaminen, tupakka ja tupakoitsijat, valehtelu, englannin kieli, banaani, Facebook, stressi, syksy, talvi ja kylmyys

Lauman sanojen mukaan:
“Suloinen ja fiksu hauva. Kiltti ja erittäin vastuuntuntoinen. Ihana sekoitus fiiniä ja hellyttävää, niin kaunis ja tykkää pehmoleluista. Todellinen Hopeanuoli-tietäjä ja NAINEN!”


Falcon “KIRABOSHI!”


Status: A member of pack
Role/s: Riki

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
En voinut olla törmäämättä keskusteluihin Hopeanuoli!musikaalista, sillä olin jo jonkun aikaa ennen musikaalia pyörinyt Helsingin Manga Cafélla vakkarina ja vapaaehtoistyöläisenä. Tuossa vaiheessa koin projektin mielenkiintoisena ideana, mutta sellaisena, jossa minulle ei olisi paikkaa.

Vähän ajan päästä sain kuulla että musikaaliporukkaan oli liittynyt jo 4 hyvää ystävääni: Iiro, Sanni, Nani ja KiBi. Juttelin asiasta enemmän kyseisten ihmisten kanssa ja tulinkin siihen lopputulokseen, että tähän liitytään, tapahtui mitä tapahtui. Tilanteeni oli noina aikoina epämääräinen, ja ajatukseni pyörivät tasolla: "Elämälläni ei ole tällä hetkellä varsinaista suuntaa, mutta tälläisestä projektista sen voisin löytää. Do or die, let's rock." En todellakaan kadu päätöstäni.

Aikomuksenani oli alunperin hakea Sniperin roolia, mutta koko animesarjan kerrattuani noin viikkoa ennen ensimmäisiä harjoituksia, muutin yllättäen mieltäni. Tahdoin olla kuin Riki. Samoihin aikoihin kun olin lähettämässä hakemustani ja lauluäänitteitä, kuulin musikaalin tilanteesta enemmän. Tyhmä ja melkein vahingoniloinen (?) virne vain levisi kasvoilleni kun sain kuulla, että KiBi oltiin valittu hopeanuolen rooliin musikaalissa. xD Odotettuani siitä pari päivää, sain sähköpostin musikaalilta: Vastauksena oli "ok", sekä kutsu ensimmäisiin harjoituksiin.

Likes: Ystävät, Anime ja Manga - uusi ja wanha, videopelit - uudet ja retrot, cosplay, conit, piirtäminen ja kaikenlainen taiteilu, talvi, tee, juokseminen, ninjailu, elokuvat, oppiminen, uiminen, kaikenlaiset sarjakuvat, eeppisyys, kaikenlainen musiikki, laulaminen, Japanin kulttuuri, japanilainen keittiö, ruuanlaitto, figuurit/pienoismallit, ihmisten ja muiden eläinten auttaminen.
Dislikes: Alkoholi, tupakointi, päihteet yleensä, itsekkyys, lihansyönti (en tuomitse muita), mustavalkoisuus, ahdasmielisyys, empatiakyvyttömyys, epäoikeudenmukaisuus, välinpitämättömyys, saastuttaminen, luonnon kuluttaminen, kiusaaminen, epäselvyydet, tyhmät ihmiset yleensä, Paprikat, Oliivit, Kaprikset.

Lauman sanojen mukaan:
“Suuri eeppisyys, luotettava ystävä, keskusteluseurana mahtava. Tukkajumala, jolla on valtava sydän ja jolta on saanut tukea vaikeana hetkenä. Suuri johtaja huolehtii niin laumansa heikommista kuin vahvimmistakin. Aina joku hauska juttu kerrottavana!”


Iiro


Status: A member of pack
Role/s: Moss

Likes: hernekeitto
Dislikes: marjapuuro

Lauman sanojen mukaan:
“Taiteellisesti lahjakas Sumuvuorten miesten mies! Ulkopuolelta kovanaama, oikeasti avoin ja hirveän kiltti. Aina mahtavaa keskusteluseuraa. Mossin roolissa vertaistaan vailla.”


Juppe


Status: A new member of pack
Role/s: Kirikaze


Kasper


Status: A new member of pack
Role/s: (Animecon) Akame


Kenji


Status: A new member of pack
Role/s: Kurojaki

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Rewen kanssa seurustellessa tuli seurattua projektia sivusta ja esityksen jälkeen halusin jotenkin kantaa korteni kekoon. Rewe ehdotti koeulvontoja, johon tulin kokeilemaan, ja tykästyin projektiin ja tässä sitä nyt ollaan.

Likes: Rewe, nukkuminen, syöminen, rentoutuminen, vanhojen pelien pelaaminen, huono huumori, näytteleminen, roolipelaaminen, fiilistely, yö, Kuu, auringonlaskut, kesä, Pepsi, ninjat ja yleisesti uusien asioiden oppiminen
Dislikes: Kylmyys, talvi, aamuherääminen, painostus, kiire, tyhmät ihmiset, kiusaaminen, moninpelit, vartijantöitä, pilkunnussiminen, pikkutarkkuus, punajuuri, pinaattikeitto, juusto, rahattomuus


KiBi “WILD SHINY DERP GIN APPEARED!”


Status: A member of pack
Role/s: Hopeanuoli

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Tästä on aikaa, enkä muista tarkempia yksityiskohtia. Lauman pääspanielin Rewen olin oppinut tuntemaan conielämästä sekä yhteisten kaverien pohjalta. Musikaalia aivan alkutaipaleilla suunnitellessaan hän oli ottanut minuun yhteyttä ja kysyi, että suostuisinko olemaan mukana musikaalissa. Vastasin myöntävästi ja odotin taustahauvelin roolia. Myöhemmin Rewe päräytti Facebookin kautta, että olivat castanneet minut Hopeanuoleksi. Hämmennys oli valtaisa. Otin haasteen vastaan ja tässä sitä ollaan. Pakko myöntää, ettei päätöstä ole tullut hirveästi kaduttua — mulla on ollut hirmu hauskaa!

Likes: ystävällisistä, aidoista ja välittävistä ihmisistä, hysteerisestä nauramisesta, retropeleistä, historiasta, lierihatuista, huonoista ja hyvistä elokuvista, animaatioista, merestä, luonnosta, linnuista ja muusta eläinmaailmasta, murtomaahiihdosta, teestä, suklaasta, kalaruoista, matkustelusta, ja randomiudesta
Dislikes: viinaa, empatiakyvyttömyyttä, pikkutarkkuuta, yleistä ihmisten typeryyttä, kiihkoilua, huomiokyvyttömyyttä, saamattomuuttani, myötähäpeää, tarpeetonta pätemistä, joustokyvyttömyyttä eli ns. "kermaperseisyyttä" ja oliiveja

Lauman sanojen mukaan:
“Sisukas ja vikkelä puuhaaja, aina huomaavainen ja empaattinen pikku herrasmies, rakastaa nauraa ja naurattaa muita. Ihmeellistä, että näin hienoja ihmisiä on olemassa.”


Kristiina


Status: A member of pack
Role/s: Fuji, Musashi

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Nani hehkutti musikaalia koulussa niin paljon, että oli pakko ottaa selville mistä oli kyse. Päätin ilmoittautua mukaan ja pyysin myös mahdollisuutta lähettää koelauluni sähköpostilla, koska en varsinaisiin koeulvontoihin päässyt erään teatteriesityksen ensi-illan vuoksi. Tämä onneksi sopi ja pääsin mukaan porukkaan. ^-^

Likes: Ruoka, mahjong, larppaus, persikkajäätee, maitotuotteet yleisesti, vaniljajäätelö
Dislikes: Suklaa, hiilihapolliset juomat, alkoholi, einekset, kauhuleffat

Lauman sanojen mukaan:
“Upean lauluäänen lisäksi tästä nuoresta naisesta paistaa ihanuus, lempeys ja ystävällisyys, mutta myös tarpeellisen särmäkäs luonne. Halailtava kultakurkku, upea nainen, symppis. Lauman äiti. ♥”


Kurttu


Status: A member of pack
Role/s: Ben

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Heinäkuussa 2011 huomasin musikaalin etsivän joukkoihinsa uutta Beniä. Soitin musikaalissa jo mukana olleelle ystävälleni Retalle kuullakseni vähän, mitä Benin rooli piti sisällään. Muutaman minuutin puhelun jälkeen laitoin hakemusta eteenpäin ja seuraavana viikonloppuna osallistuin harjoituksiin. Sain Benin roolin vastaan ja siitä lähtien on tullut johdettua ensimmäistä joukkuetta läpi Japanin.

Likes: cosplay, pokémon, sushi, kahvi, etanaposti, lapset, suomalainen musiikki, sipsit, höpöttäminen keskellä yötä
Dislikes: lakanoiden peseminen yksin, bataatti, sinappi

Lauman sanojen mukaan:
“Sukeltaa innolla ja ennakkoluulotta seikkailuun kuin seikkailuun, ei pelkää ottaa vastuuta ja pistää itseään likoon (monessakin mielessä). On ennakkoluuloton, huumorintajuinen seurapiiri-ihminen!”


Lottis “Hiljaa, että kuurotkin kuulee!”


Status: A member of pack
Role/s: Chūtora
Also: Äänenavaus- ja lauluvastaava

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Näin naruto.fi-foorumilla ilmoituksen tästä tulevasta spektaakkelista. Musikaaleista ja Hopeanuolesta kiinnostuneena päätin yrittää parastani, ja laitoin eeppistäkin eeppisemmän hakemuksen varmana, että kokemustaitoni ei riitä tähän musikaaliin pääsyyn. Lisäksi tiesin, että helppoa olisi päästä harjoituksiin, kun muuttaisin töiden perässä Helsinkiin. Onneni kukkuloilla koulun kämäisellä koneella lueskelin eräs kaunis joulukuun alun päivä 2010, kun minut oli hyväksytty pääsykokeisiin. Valmistujaisteni takia en päässyt ensimmäisiin koelauluihin, mutta toisiin tammikuussa 2011 osallistuin, ujona ja huonosti laulaen. Minut kuitenkin toivotettiin avosylin osaksi laumaa, ja ristikseni/siunauksekseni minulle langetettiin Chutoran rooli kahden jo olemassa olevan veljeni rinnalle. Siitä se eeppinen ryllistys kohti syyskuuta sitten lähti. Tampere-talon taiston jälkeen lauma vaikeni, mutta vain hetkeksi...

Likes: kissat, musiikin kuuntelu ja tuottaminen, laulaminen, soittaminen, kirjoittaminen, lukeminen, elokuvat!!!, perhe, Keskimaa, FMA, cosplay, viinirypäleet, coca-cola (zero), suklaa, lakritsi, salmiakki, calimocho, kissat, koirat, kuutit, gerbiilit, erinäiset pelit kuten Sims, Skyrim, WoW ja tetris, sarjakuvat, äyriäiset, baletti, ooppera, klassinen, industrial metal, metsässä kävely, vaeltaminen, matkustelu, valokuvaaminen, punaiset hiukset, taskukellot, silinterit, epookkipuvut, kissat, leipominen/kokkaaminen, uistelu, syksy, talvi, oleminen, kissat, pilvien, tähtien, Pekko, luonnon ja auringonliikkeiden katseleminen
Dislikes: koppakuoriaiset, zombie apocalypse, huutavat naapurin vauvat, ihmiset jotka inttävät vastaan ja joilla ei sitten ole kuitenkaan eriävää näkemystä asiasta, rään kurlaaminen ja ryystäminen, purkan jauhaminen suu auki, tupakanhajuinen hengitys, trypofobia, klaustrofobia, merileopardit, jättiläiskalmarit, kaskelotit, sota, suolakurkut, näkymättömyys/olemattomuus

Lauman sanojen mukaan:
“Jaksaa tsempata ihmisiä tilanteessa kuin tilanteessa. Ei yleensä kaunistele sanojaan, mutta puhuu aina asiaa. Tämä uros on voimakas tahdoltaan ja tosi ystävä.”


Myy


Status: A member of pack
Role/s: Wilson
Also: kääntäjä

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Kuulin musikaalista netissä jossain sivulauseessa, tein nopean yhtälölaskelman Hopeanuoli + musikaali = awesome joten laitoin hakemusta ja pääsin mukaan. Vasta sen jälkeen tein laskelman valmistuminen + pääsykokeet x 3 + kesätyöt + con-ohjelma x 3 + kesätyöt + musikaali = auts.

Likes: wanha animu, ääninäyttelijät, Disney, pehmoiset eläimet, musiikkiteatteri, maailmankirjallisuuden klassikot, leipominen, kakut, tee
Dislikes: kaprikset, aurinkokuivatut tomaatit, modernit romcomit, tyhmät ihmiset, erityisesti tyhmät lainsäätäjät, uskonnot

Lauman sanojen mukaan:
“Mestarillinen Myy, jolla on kaunis lauluääni ja rakastettava luonne. Hilpeä veikko! Tuntuu olevan aina tilanteen tasalla. Piristää ja auttaa laumalaisia aina niinä rankempina päivinä ja inspiroi kaikkia yrittämään täysillä. Mestarikokki vielä kaiken lisäksi.”


Nani “Mi! Mi! Piuu!~”


Status: A member of pack
Role/s: Hakurō

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Rewe mainitsi Halloweenina 2010 että hänellä on suunnitteilla Hopeanuoli!musikaali ja että KiBi olisi mahdollinen Hopeanuolen esittäjä. Siitä tiesin että musikaalista tulisi vain eeppisyyttä koska KiBi, joten ES-höyryisen Halloweenin jälkeen päädyin joulukuussa mukaan koeulvontoihin ja jatkoin siitä eteenpäin matkaani nauravana Hakurona.

Likes: KiBi, kaverit, 80-luku, Pokémon, Japanin populaarikulttuuri, My Little Pony: Friendship is Magic, Flogging Molly, suklaa, VHS-keräily, näytteleminen, maalaus, luovat ihmiset
Dislikes: sitruunakasvissosekeitto, homofobia, huonot luonteenpiirteet, huono musiikki, pettymykset, kiusaaminen

Lauman sanojen mukaan:
“Tähän pakkaukseen sisältyy aimo annos suloisuutta, roimasti näyttelijän taitoa, oikean ystävän piirteet, hauskaa naurua ja ylettömästi yllätyksiä! Muistuttaa meitä kaikkia välillä siitä, kuinka tärkeää on myös olla välillä huoleton.”


Neenee


Status: A member of pack
Role/s: Maya, (Tracon) Minazuki

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Tutustuin Elinaan DevianArtin kautta. Hän kertoi mulle musikaalista ja että yksi Mutsun valtiaista puuttui. Koska olin aikaisemmin miettinyt musikaaliin liittymistä, päätin lähteä mukaan.

Likes: pelit, animaatio, piirtäminen, punatukkaiset miehet, laulaminen, Japani all in its glory, uiminen, fantasia, tanssiminen/riehuminen, kokis, nukkuminen, valvominen
Dislikes: liika vakavuus, kääretorttu, kiire, itsensä mollaaminen/angst, aikaiset herätykset, ihmisten kommentit (esim. jos kävelee kadulla ja on pukeutunut värikkäästi ja joku tulee kännissä jotain häröilee :/)

Lauman sanojen mukaan:
“Saa mahtavan hulluja ideoita ja on monin tavoin todella hauska ihminen, joka tehokkaan asenteensa ansiosta ei pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Saa ympärillään olevat ihmiset hymyilemään.”


Pörrö “Kuollut veli!~”


Status: A member of pack
Role/s: Kurotora

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Bongasin mainoksen jostakin päin internettiä, kiinnostuin, koska Hopeanuoli on osa lapsuuttani ja tykkään laulaa ja näytellä. En laittanut kuitenkaan heti hakemusta menemään. Puhuin Retan kanssa asiasta puhelimessa ja loputa lähetin hakemuksen, menin koelauluihin joulukuussa 2010 ja sain toivomani Kurotoran roolin. Kun Retasta tehtiin mulle isoveli, eeppisyys oli taattu.

Likes: Musiikki, laulaminen, elokuvat, kitara, cosplay, seikkaileminen, hyvä seura, luovuus, kuperkeikkailu, värikkyys, tee, pähkinät
Dislikes: veri- ja sisäelinruuat, liian mustavalkoisesti ajattelevat ihmiset, tekemisen puute

Lauman sanojen mukaan:
“Vilpitön, avoin ja sopeutuva, ei pelkää peitellä epäkohtia vaan ahkeroi korjatakseen niitä. Niin badass että laulaa muita oktaavia korkeammalta! Rankka tyyli antaa hurjan kuvan, mutta on kuitenkin auttajapersoona.”


Reta “Hyi ällöö.~”


Status: A member of pack
Role/s: Akatora
Also: koreografi

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Kiinnostuin kolmen mahtavan asian kombinaatiosta törmätessäni musikaalin mainostuksiin netissä. Teatteri on aina ollut tuttua ja rakasta puuhaa ja lavalla laulamiseen ja esiintymiseen on luonnostaan kova hinku - ja sitten tämä kaikki vielä liittyy animeen ja conskeneen! Siispä pistin hakemusta ja kävin ensimmäisissä koelauluissa laulamassa. Rrrrrakastan minulle annettua Akatoran roolia! Lisäksi projekti on ollut loistava mahdollisuus tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin. En siis todellakaan kadu mukaan lähtemistä. Matkustamaan joudun paljon eikä se ole todellakaan mitään ilmaista lystiä, mutta se on sen arvoista.

Likes: Kaikenlainen luova toiminta, eeppiset cosplaysuunnitelmat, poseeraaminen, hetken mielijohteet, hölmöily, lattialla pyöriminen, kirpputorit, mustelmat, kahvi, fiktiiviset maailmat, pikkulapset
Dislikes: Lässytys, herääminen aamulla, epäreilu kohtelu, keskeneräisten asioiden arvostelu, pähkinät, improvisointi, suunnitelmien pilaantuminen, etäisyys Jyväskylästä ihmisten ilmoille

Lauman sanojen mukaan:
“Huokuu positiivista energiaa, kainostelematon heittäytyjä, joka saa kaikki viihtymään. Osaa olla hyödyksi ja valjastaa voimakastahtoisen energiansa. Energinen ilopilleri, jonka seurassa ei koskaan ole tylsää!”


Sandra


Status: A new member of pack
Role/s: Jinnai


Sanni “Sanni on sininen.”


Status: A member of pack
Role/s: Jaguar

Likes: hernekeitto
Dislikes: marjapuuro

Lauman sanojen mukaan:
“Rakastettava, helposti lähestyttävä ja leikkimielinen, tartuttaa iloisen energiansa ja saa kenestä tahansa ystävän. Ei tunnu koskaan antavan minkään tilanteen masentaa ja ottaa muut huomioon. Ei todellakaan pelkää pitää hauskaa!”


Sensu


Status: A member of pack
Role/s: Hayato, Oliver

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Näin Manga cafella hopeisen paperin, johon aurinko loisti, muodostaen kunnon spotin.

Likes: Kakut :l Riehuminen ja lumessa telmiminen yms. muu ystävien kanssa riehuminen
Dislikes: puolukka vispipuuro :l Rasismi, artisokka ja karotsan potka

Lauman sanojen mukaan:
“Suloinen punaposki, venyy ihan hullun lailla kaikkiin suuntiin ja tekee ihanaisia leipomuksia. Oikea moelapsi, liiankin vaatimaton huikea monilahjakkuus, joka ansaitsisi kirkkaamman valokeilan kuin mitä itselleen suo.”


Toni


Status: A new member of pack
Role/s: Kōga

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Näin ilmoituksen ensimmäisestä musikaalista, jossa haettiin mukaan laumalaisia. Kiinnostuin ilmoituksesta, mutta en sitten viitinyt lähteä mukaan, kun minulla olisi ollut niin pitkä matka treeneihin ja kun opiskelin vielä. En olisi vältämättä pääsyt moniin treeneihin ja kun minulla ei olisi ollut yhtään näytelemistaitoija, joita minulla nytkään ei ole paljoa. xD Annoin asian olla, mutta sitten kun näin musikaalin livenä Traconissa, niin minulle tuli sellainen tunne että olisin halunnut mukaan siihen. Sitten seuraavaksi meni monia kuukausia, kun yhtenä työpäivänä katsoin Facebookin musikaalin sivua ja näin siellä että haetaan uusia hauvoja mukaan musikaaliin. Tipuin melkeen tuolilta ja heti kun pääsin töistä kotia pistin hakemusta menemään musikaalille ja sitten alkoi pitkä odotus. Jay htenä päivänä näin sähköpostissa viestin, että olin pääsyt koeulvontoihin. Olin hyvin iloinen ja minua vähän jännitti, kun saavuin Helsinkiin koeulvontoihin. Mutta kaikki meni ihan hyvin. Porukka oli mukavaa koeulvonnoissa, viihdyin siellä ja sain roolin itselleni, joten tässä nyt ollaan.

Likes: Hopeanuoli ja muut Ginga jutut, xboxs 360, videojen teko, elokuvat, valokuvaus, piirtäminen, kaverit ja ystävät, koirat ja sudet. Samanhenkiset ihmiset jota tässä musikaalin porukassa on mukana ja Japani on alkanut minua kiinnostamaan Hopeanuolen myötä. Olisi kiva päästä käymään siellä. Hopeanuolesta olen aloin pitämään jo lapsena, kun näin ekan VHS:än.
Dislikes: En pidä kiusaajista, selän takana puhujista ja sellaisista ihmisitä jotka eivät hyväksy minua omana itsenäni. Minä kyllä tulen toimeen kaikkien kanssa ja olen hyvin ystävällinen kaikille.


Ville


Status: A new member of pack
Role/s: Kōga

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Tähän on yksi ja selvä syy, joka on että näin saan yhdistettyä luontevasti kaksi intohimoani Hopeanuolen ja näyttelemisen. Jos asia suvaitaan näin ilmaista? Mutta se tarina, mikä johdatti minut tähän vuoden 2012 musikaaliin mukaan. Olen ilmeisesti ensimmäinen joka julkisesti myöntää harmitelleensa, sitä etten pyrkinyt mukaan ensimmäiseen musikaaliin vuonna 2011. Silloin jo näin ilmoitukset, että haetaan "laumalaisia" järjestettävään Hopeanuoli musikaaliin. Mutta silloin totesin, että en ehtisi osallistumaan välttämättä treeneihin muiden kiireideni takia. Mutta nähtyäni ensimmäisen musikaalin, niin silloin minulla sytytti: Tuossa olisin voinut olla mukana ja jos tulee uudestaan mahdollisuus päästä mukaan, niin silloin kyllä haen, oli mikä oli.

Ja sitten näin ilmoituksen uudelleen järjestettävästä musikaalista johon nyt haettaisiin uusia hauvoja / esiintyjiä. Ja ei muuta kuin hakemusta vetämään. Ja kai hakemukseni herätti jonkinlaista mielenkiintoa, että sain kutsun "koe-ulvontoihin". Siellä sitten todistettua näyttelijäntaitoni, niin roolia sitten tarjottiin. Joten tässä sitä ollaan!

Likes: Hopeanuoli (helppo arvata ), Nintendo, elokuvien tekeminen, esiintyminen, sekä hyvät kaverit ja ystävät. Koirat ja sudet. Saman henkisistä ihmisistä, joita tuntuu tässäkin musikaali porukassa olevan mukana. Yleisesti kaikesta japanilaisuudesta, kun sieltä sattuu tulemaan kaikkea hyvää. Avarakatseisuudesta, jota itsekin pyrin edustamaan. Tiivistän että Alieneista - Pokémoneihin kiinnostaa. Kasarin lapsena kultainen -80 luku lisäksi lähellä sydäntä. Mitä hyvää silloin -80 luvulta nyt ei olisi peräisin? Esimerkkinä mainittakoon tämä muuan Hopeanuoli!
Dislikes: Itse kohtalaisen avoimena persoonana ei ole mitään mistä nyt en niin kauheasti pitäisi. Annettaisiin ihmisten elää parhaaksi katsomallaan tavallaan ainakin. Enkä suvaitse selän takana puhumista- Lisäksi turhasta niuhottaminen ja valittaminen. Jos on jotain sanottavaa, niin sen on oltava sitten täyttä asiaa mistä sanotaan.


Visa “Minä syön nyt spagethia.”


Status: A member of pack
Role/s: Sniper, Akakabuto
Also: kääntäjä

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Stoori lähtee liikkeelle Bakaconista jonne matkalla Desubussissa satuin kuulopuheena kuulemaan ensimmäisen kerran että jossakin on tekeillä Hopeanuoli!musikaali. Ajattelin tuolloin että “Hyvin cool. Kun pääsis johonki semmoseen ittekki joskus”. Noh, unohdin asian toistaiseksi ja seuraavan kerran kuulin siitä Desuconissa, ja satuimpa myös kuulemaan että avustajia musikaaliin haetaan yhä, joten silloin ajattelin että pitääpä tsekata asiaa lähemmin kun pääsen kotiin. Mutta muistinko? No empä tietenkään.. Onnekseni sitten vähän myöhemmin Helsingissä pyöriessäni huomasin fantasiapelit liikkeen seinällä Hopeanuoli!musikaali lapun, jossa luki: “Haluatko mukaan?” Ja siitä sitten viimeinkin kotiin päästyäni etsin musikaalin Facebook-sivun ja lähetin hakemukseni avustajaksi musikaaliin vielä samana iltana. Alunperin siis ajattelin että kaikki vähänkin isommat rooli oli tietenkin täytetty jo tuhat vuotta sitten ja olen erittäin onnellinen jos saan edes tulla mukaan johonkin avustavaan rooliin. Ilokseni sain nopean vastauksen, jossa minut kutsuttiin mukaan seuraaviin harjoituksiin. Pari päivää myöhemmin harjoituspaikalla vastassani oli Rewe joka sitten heti kysyi että suostuisinko mahdollisesti vähän isompaankin osaan. Ja sehän sopi erinomaisesti sillä parempaa sekä itselleni sopivampaa roolia ei olisi voinut pyytää.

Likes: Harrstuksiin kuuluu mm: Airsoft, Pc-pelaaminen, Reppujuoksu, Kamppailulajit, syntikan/pianon soitto, rullaluistelu, anime ja tietenkin Cosplay. Laikseihin olennaisesti: Musiikki, Koirat, Filosofia, Laiskottelu, Pepsi ja Päteminen(Köh).
Dislikes: Epätykkään kiireestä, epäoikeudenmukaisuudesta, kohtuuttomuudesta, huonosta tuurista ja kalaruuasta

Lauman sanojen mukaan:
“Etevä tarinankertoja, taitaa kamppailulajit ja saa mistä vain tekemisestä näyttävää, osallistuu innolla muiden sekoiluihin vaikka onkin pintapuolisesti hillitty.”


Viv “Hei kaikki!”


Status: A member of pack
Role/s: Hyena, Hazuki
Also: Äänenavaus- ja lauluvastaava, koreografi

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Luin projektista Facebookista, kun Kira siitä päivitti. Kiinnostuin aidosti, mutta uskalsin epäillä mukaanlähtöä. Rohkaistuani olinkin sitten jo ensimmäisissä koelauluissa.

Likes: Hyvä ruoka, liikunta, matkustaminen, teatteri, taide, musiikki, tanssi, laulu, cosplay, FF, LARP, RP, animu, manga, kirjoittaminen, kun huomaa kehittyvänsä, mukavat yllätykset, kaikki värikäs ja pirtsakka, elokuvat, odottamattomat pienet hellyydenosoitukset, South Park, hyvät kirjat, oppiminen, autoleffat
Dislikes: Parsakaali + monet muut vihannekset, syyllisyys, stressi, huutamisen kohteeksi tuleminen, pettäminen, valehtelu, unohdetuksi tuleminen, vainoharhaisuus, pinnallisuus, aliarviointi, asioiden kiertely, rasismi

Lauman sanojen mukaan:
“Aurinkoinen ikiliikkuja, etevä ja monipuolinen ilmaisija, joka kurkottelee taivaisiin aikeissa yltää sinne. Kykenee luomaan positiivista henkeä lauman keskuuteen ja kannustaa ihmisiä!”


Yatsu


Status: A member of pack
Role/s: Kōga, (Tracon) Uzuki

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Miten päädyin musikaaliin: Joskus lumisena ja kylmänä päivänä eksyin Kiran ja Rewen luoksi (syystä mitä en enää edes muista) ja sitten kysyttiin että haluanko tulla tälläiseen projektiin mukaan.

Likes: Taikatytöista ja virtahevoista
Dislikes: Pimeästä ja ihmisistä jotka syövät suu auki

Lauman sanojen mukaan:
“Hilpeän ennalta arvaamaton, ihanat ilmeet omaava reipas ja hemaiseva soturinainen! Omalaatuinen persoona, joka voi aina yllättyä omista kyvyistään päästyään yli itsekritiikistään, suvaitsevainen, antaa tilaa kaikille näkemyksille.”Tekniikka, avustus & taustatuki

Juah


Status: valomiehen oikea raaja

“Haasteita pelkäämätön jokapaikanhöylä. Ilmestyy apuun hädän hetkellä! Hauska moniosaaja.”


Juuso


Status: Opettaja monissa asioissa
Also: Koreografi

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
Näin em. esityksen youtubesta (tällä kertaa kunnolla), totesin itsekseni että 'siinäpäs on kivanoloinen energia... ja kivasti käyttämätöntä potentiaalia fyysiseen ilmaisuun', pohdin asiaa satunnaisesti larpseura Harhan foorumilla, ja erinäisten draaman kaarien täytyttyä, lupauduin Rewelle vetämään harjoituksia ja auttamaan yleisesti aikataulujeni salliessa.

Likes: fyysinen teatteri kaikissa muodoissaan, ihmiset, eeppisyys, inhimillisyys, illuusiot, musiikki, tanssi, laulu
Dislikes: politiikka, yhteiskuntarakenne ja muut niistä leikin muodoista, jotka ihmiset ottavat aivan liian vakavasti


Manna


Status: Ääni- ja musiikkivastaava


Thomas “Da LIGHT MAN is in da house!”


Status: valomies

“Järkähtämätön ammattimies, joka ei jätä pulaan. Hallitsee maailmaa vohveliarmeijallaan ja valaisee synkältäkin vaikuttaneen Munkkivuoren kutsumalla itse auringon!”


Ei mukana nykyisessä prokkiksessa

Arttu


Status: avustaja
Also: koreografi

“Lauman arvostama ammattiapu ja reilu heppu. Kaunis mies. Lämpimiä halauksia jakava mukava mies.”


Kira


Status: taustatuki
Also: käsikirjoittaja
Role/s: (Tracon) John

“Antaa todella kaikkensa ja pystyy ylimaallisilta vaikuttaneisiin suorituksiin. Vankkumaton ihana neesama, joka vaikuttaa aina välillä siltä kuin hän juonittelisi jotain jännää mielensä syövereissä.”


Naomi


Status: A member of pack
Role/s: Lavasteninja Akame, vartija

Miten päädyin mukaan musikaaliin?
No kuulin musikaalista kavereiden kautta ja tapasin Rewen Manga Cafella juuri ennen treenejä. Hän ja Riki suostuttelivat minut mukaan! Koska Sensukin aikoi lähteä messiin, niin päätin minäkin lähteä. ^^ Enkä ole katunut yhtään. Vaikka ensin ajatus laulavista koirista ei kuulostanutkaan erityisen hyvältä sain jälkeenpäin todeta että se on MAHTAVAAA! Furrysuitit nurkkaan hush! Tämä on sellainen projekti joka sai minut todella yrittämään parastani. Yritän tosissani kehittää ääntäni ja näyttelytaitojani. Kaikista ihaninta musikaalissa on se että kaikki opettavat kaikkia. ^^

Likes: Poikaystävästä, näytellä, laulaa, kirjoittaa, leikkiä ystävien kanssa, piirtää ja syödä
Dislikes: Kiire, asioiden kertomatta jättäminen, epäselvyydet ja talvi

Lauman sanojen mukaan:
“Pitkä kaunokainen, sana hallussa ja rakkautta muille jakaa. Keksii hauskoja juttuja ja tekee aina parhaansa. Nuori, mutta yllättävän paljon elämää kokenut. Todella mukava ihminen, joka omaa kyvyn parantaa ryhmähenkeä ja saada ihmiset aktiivisiksi.”


Saara


Status: taustatuki
Also: sanoittaja, koreografi, lavastekankaiden maalaus

“Pirteä ja luova sanan säilän heiluttaja. Kaunis ja ihana Saara! Pulppuaa tuhansia riemukkaan hauskoja ideoita, riimejä, leikkejä ja hupailuja! Suloinen ja kaunis koreografineitonen.”